Jos oli alkuvuosi täynnä onnen kimallusta ja hykerryttäviä onnenkantamoisia, niin nyt on sitten jo tullutkin lunta tupaan .... Rakennusprojektissa tonttiasiaan tuli yllättäviä ongelmia, isännän selkä on ollut sökönä ja läheisten ihmisten murheet kalvaa sydäntä. Oma tauti ei ota parantuakseen, mutta muuttoruljanssi on voiton puolella ja nyt asutaan uudessa kodissa, sen kunniaksi Viivi aloittikin juoksunsa .... Veeti ei ole tainnut vielä ikuna olla näin sekaisin, ulvoo täyttä häkää ja on ihan täpinöissä....Vallu on taas yllättävän rauhallinen, ihan kuin tietäisi että on jo kirjaimellisesti kaikkensa antanut miehisellä saralla ;)

 

Toinen ikioma kasvattimme kävi lonkka- ja kyynärkuvissa, eli ihana hurmuri Romeo, Vivaleon's Sleepy Conzales. Lonkat olivat hienosti B/B:t, mutta ikävä kyllä kyynäreet 0/3. Eli kyynäreestä on aikanaan poistettu leikkaamalla luutumaton irtopala, joten vaikka kyynär on nyt kunnossa ja tosi siistin näköinen, on luokittelu silti luonnollisesti tuo 3. Pääasia toki, että ihanalla pojalla on kaikki kunnossa, ja vaivoja ei pitäisi minkäänlaisia kyynären suhteen olla eikä tulla, mutta toki oltaisiin oltu tavattoman onnellisia mikäli joskus olisimme voineet Katariinan kanssa nuuskutella piskuisia Romeon jälkeläisiäkin. Romeohan on melkoinen kopio isästään Vallusta.

 

Kun oma kamera on pysynyt jossain tiiviissä tallessa, niin ilokseni olen saanut ihailla Vallun lapsien kuvia, joista tässä muutama:'

UUSIMMAT ELI MUSKAN TUSINA :

1448253.jpg

Vähäks oon onnellinen :=)

1448254.jpg

Terve, moro ja hei !!!!!!!!

1448255.jpg

-PUSU-

---JA SITTEN LEOPATRA'S KENNELIIN :::

1448259.jpg

ja pusuttelu jatkuu täälläkin :)

1448257.jpg

 

Kukkuu, kukas se sieltä kurkkailee ....

 

JA ZAPPARAL'S PAAPEROISTA LÖYTYY NÄIN IHANIA :

1448275.jpg

Söpöliin Hani

1448283.jpg

Simba on komia poika !

1448286.jpg

ja tässä ihana Fiina tyttönen

1448288.jpg

ja mahottoman kaunis Kiara

1448281.jpg

Simba ja Fiina TOGETHER :)

Kaikkea hyvää, ja paljon ihania yhdessäolon hetkiä kaikille paaperoille perheineen (mykyisine ja tulevine) on ihan mykistävän ihana seurata näiden kullan kimpaleiden elämää !!!!