Viikko vierähtänyt melkoisella vauhdilla.Uskomattoman paljon mahtuukin tapahtumia kuluneeseen viikkoon. Pennuilla on simmut auenneet ja hampaat rupiavat olemaan melkoiset naskalit (Viivi parka). Kävelyharjoitukset ovat tuottaneet tulosta,ja neljällä tassulla mennään jo melkoista vauhtia. Pennut leikkivät paljon yleensä keskenään, mutta joskus vaikka pentulaatikon seinäkin voi olla melkoisen mukava kaveri,jota täytyy sinnikkäästi yrittää mukaan leikkiin,mutta tää kaveri on vähän tylsää sorttia,kun ei oikein syty :o)

Kaksiviikkoisen syntymäpäivän kunniaksi annettiin matokuuri (Canex) ja maistettiin vielä kiinteää ruokaakin..Nam!Paaperot söivät todella hanakasti (sekä matokuuritahnan että lisäruoan;) )Kynnetkin leikattiin.

Nyt paaperoilla on ollut parina päivänä pientä ripulia,ilmeisesti lisäruokinnan alettua,mutta nyt näyttää taas hyvältä.  Tää vara-mamma taitaa olla vaan vähän ylihuolehtivaista sorttia,ja huoli on kova pienemmästäkin...

Viivi jatkaa kunniakkaasti mallikasta mamman uraa,on niin ihanan huolehtivainen ja ylpeä pennuistaan,muttei kuitenkaan ylisuojeleva.

Pennut syntyivät unikeonpäivänä,joten tästä tulikin sitten sopivasti "Unelias" -pentue. Eli pennut ovat Sleepy alkuisia,on niitä nimiä sitten suussa ja paperilla pyöriteltykin...

Mutta pistänpä muutaman kuvankin mukaan,jotka kiireessä napsittiin:

153684.jpg

Äitiyden onnea !!!

153686.jpg

Vivaleon's Sleepy Cinderella

153687.jpg

Vivaleon's Sleepy Princess

153688.jpg

Vivaleon's Sleepy Sleeper

153689.jpg

Vivaleon's Sleepy Conzales

153683.jpg

153691.jpg

..ja tässä todistusaineistoa enimmäisestä ominpäin tuotetusta kakista ;=)

Siitä taitaa olla jo viikko aikaa,mutta kuitenkin...

153685.jpg