Perjantaina 19.5.06  Vallusta tuli isä !!  Eli Nami synnytti 12 upeaa pentua, 6 komeaa urosta ja 6 suloista tyttöä. Pääsin itsekin mukaan synnytykseen,ja kokemus oli todella upea !Tuhannet kiitokset Sadulle kaikesta opista ja luottamuksesta,joita sain roppakaupalla !

..ja eikä siinä vielä kaikki. Sunnuntaina lähdettiin Raumalle näyttelyyn, ja päivä oli enemmän kuin huikea ! Vallu oli ROP ja RYP4 ja samalla Vallusta tuli Fin Mva. Vieläkin leijaillaan pilvissä,voiko kaikki nämä tapahtua saman viikonlopun aikana !! Ja kuinka ihania ihmisiä olikaan kehän laidalla, kaikki hurrasivat ja onnittelivat vilpittömästi. Aivan mahtavaa! Ja onnitteluja sateli joka puolelta, olin NIIIIN onnellinen kaikista huomionosoituksista. Kiitos vielä kaikille ihanille ihmisille!

 Ryhmäkehään jäätiin vähän sillä mielellä,että kunhan nyt jäädään, kun kerrankin on mahdollisuus.Eli odotuksia ei todellakaan ollut minkäänlaisia. Varsinkin kun huomasin,että paikalla oli kolmisenkymmentä 2 ryhmään kuuluuvaa upeaa koiraa.Tuomari plokkasi ensin 9 niistä, ja olin jo ihan onneni huipulla kun kuuluimme niihin,ja voitte kuvitella tunteen,kun niistä vielä pääsimme neljän joukkoon. Loppuilta menikin siinä,kun Jarkon kanssa vuorotellen kyseltiin toisiltamme..."voitko kuvitella... Aattele,nyt meen .... Vallu on valio..."jne.jne. On nää vaan ainutlaatuisia hetkiä...

 

89186.jpg

89187.jpg

89188.jpg