...tai sitten samaa rataa ;=)

Joulut ja uudenvuoden aatot juhlittiin nautiskellen rakkaiden kanssa ja hyvin syöden :)

Veetin lonkat virallisesti A/A ja kyynäreet 0/0. Ollaan todella kiitollisia terveistä koirista, enemmän kuin on uskaltanut toivoakaan. Tintin kanssa käytiin myös kuvissa keskiviikkona, ja "täydellisinä" lähtivät eteenpäin. Eikä ees syöty toistemme kynsiä hermostuksissamme Tuijan kanssa odottaessa ;)   Vallun jälkeläisistä on nyt kuvattu neljä, ja kaikki ovat olleet terveitä. Mikä on mahdottoman ihana asia .

 

Veetin kanssa ollaan aloiteltu myös tokoa, ja onkin ihan mahdottoman mukavaa hommaa. Veeti tykkää hurjasti, ja oppii nopeammin kuin uskoinkaan. Eniten harjoitusta vaatii tää hihnan yläpää ;) Mutta pääasia kun on kivaa !!! Ja Veetin mielestä kaikki on kivaa, on se kyllä niin iloinen tapaus .... Samaan ryhmään tulivat Micaela & Macho (vähemmän ergonominen koulutettava ;) ) Nyt ollaan harjoiteltu mm. sivulle menoa, paikalla oloa, liikkeestä seisomaan ja istumaan  jäämistä, hyppyä, kaukokäskyjä.  

 

Alku vuosi on muuten sujunut kivasti, mutta huolesta mykkyrällä ollaan oltu leoystäviemme puolesta, pikaista paranemista ja hyviä vointeja heille roppakaupalla. Olette ajatuksissa !!!

 

Oikein iloista uutta vuotta 2008 kaikille ystäville ja tutuille !!! Toivottavasti törmäillään kuluvana vuonna jossain !!!

 

Onnittelut myös Vallun siskolle Vapulle ekasta pentueesta, yhdeksän vaavia putkahti maailmaan eilen !