....vappuviikonloppu oli oikein mukavaa aikaa... Sunnuntaina sain kunnian olla Eurajoella hyväntekeväisyys Match Show:ssa tuomarina. Sorvalan Mari oli tehnyt uskomattoman työn, ja paikalle oli tullut paljon apuvoimia.

Erityisen mukavaa oli, kun kehäsihteerinä oli, kukapas muu kuin Tuija :) Me saimmekin sen "parhaan" kehän (omasta mielestämme) eli MAXI PENNUT. Mikäs siinä oli ihaillessa ja rapsutellessa ihania mussukoita, mutta kun piti mokomat pistää vielä johonkin järjestykseen. Valkoinen paimenkoira vei tällä kertaa voiton, ja ihanat olivatkin liikkeet. Kiitos Tuijalle henkisestä tuesta ;=)  ja Marille kauniista palautteesta.

574653.jpg

Loistavasti oli ihmisiä ja koiria tullut paikalle. Koiria yhteensä 120.

574655.jpg

...tiukkaa mietintää ;=))

Huomenna Viivi ja Vallu pääsevätkin vedättämään lapsia koulun kevättapahtumaan . Veeti on vieläkin hiukan sitä mieltä, että toi vedätys on ihan jonkun muun homma. Enää herra ei sentään hypi tasajalkaa valjaissa, mutta kyllä ilme ja olemus on nin surkeat, ettei toista viitsi millään kiusata.

Vallu tekee  mielellään, jos vaan välillä saa puskea jalkaan kissamaisesti ;) Viivi taas nauttii oikein urakalla, on oikein ilo seurata neitiä (tai taitaa jo rouva olla).  Tänäänkin Viivi urakoi naapuruston lapsien kanssa, oma kunto vaan loppuu meillä ennen kuin Viivillä.