Ihan mahdottoman isokokoinen onnittelurutistus ihan jokaiselle Dream -pennulle !!!  1 vuotta jo siitä, kun kirmasin töistä (kun sain onneksi sijaisen tilalle) täyttä höökää Siivikkalaan mukaan synnytykseen. Mahtava kokemus, joka ei unohdu ikinä!

Pentue on ollut todella kaunis, mutta ennen kaikkea luonteet on osuneet enemmän kuin kohdalleen. Mutta niinkuin monet ovat todenneet iloksemme, eipä voi muuta kuin hyväluonteisia odottaa, kun äiti ja isä ovat mitä ovat :)

98200.jpg

114040.jpg

Spesiaalit jättionnittelut ihanalle Tinderoiselle, joka viettää merkkipäiviään matkoilla ;=) Eli Tintti viettää viikonlopun meillä, ja onkin ollut niin mahtavaa aikaa. Koko perhe ollaan toisteltu täällä, mikä upea luonne tuolla tytöllä on. Ja tottahan viime yönä pääsi sänkyyn viekkuun nukkumaan..että heti opetetaan huonoille tavoille... Sydämellinen kiitos Tuija, miten upean koiran olet kasvattanut !! Yritä kestää vielä tovi, huomenna kulta tulee kotiin...

Tänään käytiin Raumalla näyttelyssä, josta laitan myöhemmin kuvia. Tintti sai hienon arvostelun tiukalta tuomarilta(ja erittäin hyvältä sellaiselta) ollen EH2, ja Vallu oli ERI1, PU2 (Vara-sertiä ei sitten huolittu vaikka kehäsihteeri meinasi väen väkisin antaa;=)  )   Onnittelut ihanalle Sulolle hienosta tuloksesta, ja myös Rekolle upeasta luokkavoitosta! Tottakai onnea myös hienolle ROP koiralle, Pyrymetsän Cardamine sekä VSP:lle Safiralle!

Myös Vallun tytär Safiira (Namupalan Dream Lionstar) upeasti tänään Äänekoskella ERI2,PN4.

Helatorstaina olivat Vivaleon's Sleepy pennut Romeo ja Jitta ekaa kertaa junnuissa, ja kasvattajamamma jännitti aamusta asti ihan hurjasti ;) Upeasti meni, molemmat saivat EH3:n todella hienoin arvosteluin, ja kuvia lisää tulossa siitäkin .