Kotona ollaan taas, ja ihana lomaviikko takana. Laitan muutaman kuvan reissusta tännekin, jos vaikka joku sattuu täällä piipahtamaan.

Pakattiin auto täyteen tavaraa, ihmistä ja leoa, ja eikun keula kohti pohjoista eli Ylläkselle. Lunta oli yli metrin, aurinko paistoi ihanasti ja olo oli kertakaikkisen rentoutunut, voiko lomalta enempää toivoa. Kun lähdettiin, niin n. 20 kilsaa kotoa nähtiin kaksi hirveä, vähän ennen määränpäätä yksi poro ja takaisintulomatkalla n. 30 kilsaa ennen kotia hyppäsi peura tien yli. Matkaa auton mittariin kertyi 2400 kilsaa yhteensä, että oltiin siinä autossa tovi jos toinenkin. Onneksi sekä lapset että koirat ovat autossa viihtyvää mallia kaikki ;)

1505875.jpg

Menomatkalla piipahdettiin katsomassa Muskan ja Vallun jälkikasvua. Mua ja Tommia ei olis pentulaatikosta enää pois saanutkaan.

1505878.jpg

Olis näitä ihaillut vaikka koko viikon...

Mutta matka jatkui, ja perille saavuttiin mukavaan mökkiin...

Ja hyvin mahduttiin

1505932.jpg

1505882.jpg

1505885.jpg

Lunta oli uskomaton määrä, ja lumisotaa pelattiin joka päivä. Äiti oli vaan turhan tosikko kun ei tykännyt niskapesuista ;)

1505891.jpg

Metsässä ja pelloilla oikeesti upposi vyötäröä myöden lumeen...

1505888.jpg

Mutta onneksi meillä oli pelastuskoirat matkassa mukana... niinkuin näette Vallu aivan hädissään auttaa pulaan joutunutta ;)

1505893.jpg

Ja toinen haaveilee omiaan kinoksen takana :)

1505897.jpg

Laskettelujen lomassa poikettiin kotieläinpihalla, jossa muiden elävien mukana taaperteli hauska uusi tuttavuus villasika... Karvainen sika, käheen näköinen sälli ...

1505912.jpg

Kotiintulomatkalla poikettiin moikkaamassa kasvattiamme Heroa, voi mikä ihana herra olikaan. Luonne niin mahtava, ja oikea nallekarhu. Arvatakin saattaa, että loman tässä vaiheessa muistikortti ilmoitti olevansa täynnä, joten Herosta saatiin tallennettua lähinnä videokuvaa. Muhkea paketti oli, ja Tommin kanssa vehtasivat kuin olisivat parhaar kaverukset. Vallu on tyypillisesti välinpitämätön jälkikasvuaan kohtaan, pari leikkipyrähdystä taisivat saada aikaan, mutta Veeti sitten paikkaili muiden puolesta, ja pojat touhusivat lumileikkejä.

1505906.jpg

Vallu ja Muska iltasoinnuilla !!!! Kotimatkalla poikettiin taas Jyväskylässä Sariannen luona paaperoita ihailemassa.

Arki armas aina lomien jälkeen koittaa, mutta ehkä nyt aavistuksen verran kimaltelevampana !

 

Oikein hauskaa vappua kaikille !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!