Harjavalta 13.05.06

Mahtavan mukava päivä ja ihania ihmisiä paikalla. Sade yritti kovasti tehdä kiusaa,mutta niinpä vain kuurot pysyivät piilossa kun leot astuivat kehiin;=) Upea päivä oli kyllä leoilla kaikenkaikkiaan! Nero(Pinbiittan Ilta-Tuuli) oli Rop,Ryp1ja BIS2,ei ihan tuikitavallista leoille! Ja kuin kruununa hienolle päivälle saimme mekin olla mukana Namupalan BIS1 Kasvattajaryhmässä! Olimme kyllä koko porukka onnesta sekaisin, hieno hetki ! Mukana ryhmässä olivat; ELSA (N.Grande Belezza), ARTTU (N.Kost Voimakas), VALLU (N.Hurricane Smile) ja COLA (N.Rio Cola)

82781.jpg

Olin käsittämättömän onnellinen myös omien mussukoiden menestyksestä. Molemmat sijoittuivat . Vallu oli PU2 ja sai Vara-sertin  ja  Viivi oli PN4 !!!

82780.jpg

82779.jpg

Tässä vielä arvostelut; Tuomari Diogo Ramalho,Portugali

Vallu; Hyvät kallon ja kuono-osan mittasuhteet.Korvat hyvin asettuneet.Hyvä niska ja selkälinja.Kaikenkaikkiaan hyvä voluumi.Hyvä luusto ja kulmaukset.Hyvä karva ja pohjaturkki.Hyvät liikkeet.

Avo ERI2,PU2 Vara-Sert

Viivi; Hyvä pää, hyvä kallon ja kuono-osan pituus.Korvat hyvin asettuneet.Hyvä niskalinja ja selkälinja. Hyvä karva ja pohjaturkki.Hyvät liikkeet.Hyvä luonne.

Avo ERI3,PN4