Tänään oli Satakunnan Leojen vaellustapaaminen Vammalan Stormissa Tuijan ja Jukan johdolla. Samalla kertaa olikin Suuri Seikkailu, Selviytyjät ja Extremeä muuten vaan... ;) oli Laineet valinneet "melkoisen haastavan maaston" meille noviiseille. Miaa lainatakseni; omista "metsälenkeistä" ei enää kehtaa Tuijalle mainita. Me muut oltiin maitohapoilla vaikka noustiin vaan joku 3 kilometriä (tai siltä se tuntui) ylös metsässä. Ei vaan, oli tosi upea retki, lämmin kiitos !!! Mukana menossa olivat Tuijan & Jukan matkassa Ransu ja Samu, Mia Amin kera, Risto & Max, ja mä nappasin mukaan Veetin,joka nauttii näistä kahden keskisistä reissuista ihan tajuttomasti :)

Reissun päätteksi paistettiin nuotiomakkarat,jotka maistuivat paremmilta kuin koskaan. Ja päälle painikkeeksi Tuija keitti vielä kahvit.

Hieno päivä, ja mahdottoman mukavaa seuraa ! Oli ihana nähdä Tinttiä!!! Ja ihana saada ajatukset pois kaikista murheista, ja nauttia vaan olosta. Kun oli kotiin lähdön aika, alkoikin mahdoton lumimyräkkä, loistava ajoitus !