Waldemar herra se vain vaihtelee naista joka kaarteessa, just  Ruotsin plikka kävi vierailulla, tuli sitten tulikin Pohojanmaalta ihana flikka friiaamaan. Ja mikäs siinä ollessa, kun kauniita tyttöjä pyörii ympärillä....

 

1073174.jpg

Vallu & Mantu (Zapparal's Mataleena)

1073084.jpg

...ja voe tokkiinsa, ensin putsataan plikan korvat... slurps...

Päivillä on pientä projektin tynkää, kun yrittää pitää pariskuntaa hetken aloillaan.

1073086.jpg

... ja eikun menoks :=)

Kiitos Päiville hellästä huolenpidosta... ei meinaa töistäkään tulla mitään, kun peukut pystyssä kokoajan ;) Lisätietoja Zapparal's kennelin sivuilta.

Ruotsissa Boyne's vaavit ( Lydia & Vallun pennut) kasvavat , että tänne asti kuuluu kohina...  Ihania möllyköitä !!!

1073056.jpg'1073051.jpg

...ja pentukuume valtaa mielen .....

 

No, Viivi olisi juuri enemmän kuin h-hetkessään... Pojat mouruaa, vinkuu, ulisee ja haukkuu...mitä milloinkin... Viivi kääntää häntää samantien, kun kuuleekin poikien ääntelyä, ja käy portin takana houkuttelemassa poitsuja minkä ehtii.... Kiusaa toisia mokoma.... Vastoinkäymisten saattelemana joudumme jättämään pentuesuunnitelman odottelemaan kevääseen, löysin Veetistä täin :(   Pthyi.... Se mokoma otus kun tarttuu niin helposti, että todennäköisesti Viivissä on vähintään muna-asteella vastaavia, joten me ei lähdetty urokseen sellaisia tartuttamaan. Samasta syystä Vallulla jäi Jyväskylän näyttely väliin. Noh, isompi autokin oli rikki, että tohon Toyota Aygoon olisi ollut hiukkaen hankala saada poppoota mahtumaankaan ;)

Täiepidemiaa tuntuu olevan ihan hirmuisen paljon liikkeellä, ja luulinkin jo että ollaan se vältetty, mutta ei vaan... Stronhold tuntuu tehoavan silti tosi hyvin, enää ei rapsuttele kukaan juuri lainkaan.

Jyväskylässä olikin Namin ja Vallun pennuista Lemon ja Safiira pärjänneet tosi tosi upeasti...Hyvä tytöt !!!!  ja Veetin ja Vallun äippyliini Peppi siellä ottanut koko potin !!! loistavaa !!!!!! Onnea ihan mahdottomasti !!!

1073177.jpg

Me vaan kahlaillaan metsässä lumessa tarpoen... siis nythän on marraskuu...onhan siellä metsässä lunta...pakkohan siellä on... jos etsitään vähän kauempaa...

No, hirviä on ainakin :(