Niin uskomattomalta kuin tämä(kin) tuntuu, meillä ei olekaan tällä hetkellä neljää prinsessavaavia, vaan kolme prinsessaa ja yksi PRINSSI :)

Arvatkaapa millaiset kylmät, kuumat ja kaikenmaailman aallot valtasivat kropan, kun rupesin katselemaan, että mikä ihme vekotin se siellä jalkovälissä meen Selmalla on...Pentuja on tässä pyöritelty ja hyöritelty, eikä sitten oo pistänyt silmään...uskomatonta !!!!

Ainoa lohtu tässä sekoilussa on, että on joskus kuulemma käynyt muillekin vastaavia.

Ja leikkauksen jälkeen lääkärissä kukaan meistä ei ees epäillyt asiaa, kun ilmoitettiin että neljä tyttöä masusta tuli, ja meitä oli siis neljä kasvattajaa paikalla ... ;)

Jopa vielä naureskeltiin, että tällä on kyllä ihan pojan pää ja kotimatkalla mietittiin , että onhan siinä se hyvä puoli kun tuli pelkkiä tyttöjä, niin ei tarvi jännätä kivesten laskeutumista. Mä meinasin siihen, että mun tuurilla voi tälle yhdelle jörmylle pallikin tulla ....

Asiasta on riittänyt  melkoiset naurut , voitte vaan kuvitella.

Vaikka hävettää ihan suunnattomasti, niin puolustukseksi kerrottava, että hiukan sumussa on tullut alkuviikko mentyä. Viivi on toipunut tosi hitaasti leikkauksesta, ja pienin prinsessa (siis yksi kolmesta) on menettänyt paljon painoaan. Elämänlanka on vielä tiukasti kiinni, mutta hurjaa työtä, tuskaa ja kyyneliä on matkan varrelle mahtunut. Oma kuntokaan ei kestänyt, mutta romahduksen jälkeen on näyttänyt jo valoisammalta, nyt pirpanan paino nousee pikkuhiljaa. Virkeä ja ihanan reipas on ollut kokoajan. Pitäkää kaikki peukkuja meen Ruususelle.

 

Mutta Selmasta tuli siis Elmo :=)   Itseäkin naurattaa vieläkin...

ehkä joskus 20 vuoden päästä en saa enää kuulla asiasta...heh....

Mutta nyt taas paaperoita ja Viiviä hoivaamaan !!!!!! vai onkohan sekin jo Wagner.....