Ruusunen on sitkeästi nostanut painoaan huimaa vauhtia, eli usko huomiseen on jo tosi vahva. Pikku tirriäinen on ollut sitkeä sissi, ja taistellut kovasti ja nyt se palkitaan. Näistä paaperoiden hetkistä riittää monta aihetta juhlaan; milloin hurrataan kun kakka tulee, tai puntari näyttää hyviä plussalukuja....

Viivi-mamma voi myös hyvin. Nyt on olo kohdallaan, ja mammakin pystyy nauttimaan omista lapsistaan, ja tekeekin sen nyt hurjalla hellyydellä kuin paikaten alkuajan tokkuraisuuttaan.

 

Huolen ja pelon keskeltä on itsellekin niin ihanaa nautiskella pentujen tuhinasta, antennihäntien tärinästä ja ihan vaan tuijottaa noita ihanuuksia :)

2031992.jpg

Tässä vasemmalta Ruusunen, Sylvi, Elli ja Elmo

2031994.jpg

Tässä sisarukset Ruusunen ja Elli. Elli on itse rauhallisuus, kaikki on vaan kokoajan hyvin. Kun on ruoka-aika mennään ja otetaan tisu suuhun ja syödään...niin yksinkertaista.

Ruusunen on pieni särpäkkä tyttö, joka on valoa nopeampi. Jos neiti vaihtaa tisua, se tapahtuu salaman nopeasti ja yli kaikkien esteiden. Ruusunen nukkuu yleensä Ellin päällä.

2031996.jpg

Elmo ja Sylvi.

Elmo herra on herrasmiehen tyyneydellä kestänyt tämän identiteettikriisin, kun meinattiin ensin tytöksi laittaa. Ei haittaa tämän jätkän eloa tuollaiset pikkuseikat. Elmo on siskonsa Ellin kaltainen, elämä vaan on niin helppoo.

Sylvi on menomimmi, vauhtia piisaa ja ei siinä hötäkässä meinaa malttaa tisuakaan suuhun ottaa, jollakin muulla vieressä on kuitenkin se parempi taas... täytyypä napata siitä samasta :)

2031990.jpg

Viivi äippä nautiskelee olostaan, ja pisulla ei meinaa malttaa edes käydä kun ne paaperot siellä odottaa.

Etukäteen en keksinyt millään mitään nimivaihtoehtoja (virallisia) pennuille tai kai halusin ensin odottaa ketä ja mitä tulee...

Kotimatkalla leikkauksesta oli sateinen ja räntäinenkin ilma, yhtäkkiä alkoi aurinko paistamaan niin kauniisti, että päätin tästä tulevan SUNNY pentue :) 

Koska jotenkin olisi ihana saada myös isukista mainintaa pentuihinsa, niin otanpa sieltä Veikan nimen mukaan :)

eli tulevat nimet (jos menevät läpi) olisivat :

VIVALEON'S SUNNY NAME

VIVALEON'S SUNNY GAME

VIVALEON'S SUNNY BONNIE

VIVALEON'S SUNNY DANCER (Veikan isän nimestä)